Vranje: Hospitalizovano 178 osoba, 31 pacijent na kiseoniku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jul.2020, 09:51

Vranje: Hospitalizovano 178 osoba, 31 pacijent na kiseoniku

Prema poslednjim podacima, od 07.00 sati jutros, u četiri kovid bolnice u Vranju hospitalizovano je 178 pacijenata, od kojih je 31 pacijent na kućnom lečenju, saopšteno je na sajtu Grada Vranja.

Kod svih pacijenata dijagnostikovana je bronhopneumonija, a laboratorijski potvrđena pozitivna na virus korona su 93 pacijenta.

Dva pacijenta su otpuštena na kućno lečenje, novih prijema je bilo sedam, a slobodnih mesta je 37.

Tokom jučerašnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dana u vranjskoj kovid ambulanti obavljeno je ukupno 148 pregleda, od čega 40 prvih, a 108 kontrolnih pregleda.

Za laboratorijsku analizu uzorkovana je krv od 84 pacijenta, načinjeno je 112 rendgenskih snimka, od čega je jedan kontrolni, a dijagnostikovano je 39 bronhopneumonija.

Urađeno je 65 brzih i 58 PCR testova.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.