Vranje: Brojna kulturna dešavanja u maju

Izvor: JuznaSrbija.info, 19.Maj.2015, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranje: Brojna kulturna dešavanja u maju

U okviru ,,Vranjskog kulturnog leta" sinoć je u Galeriji Narodnog muzeja, članica Gradskog veća Nela Dimitrijević, otvorila izložbu umetnika iz Montane u Bugarskoj.

O postavci koja sadrži 68 dela govorio je Dončo Planinski, predsednik Udruženja umetnika ,,Tanec" iz Montane.

Posetioci će biti u prilici da ovu izložbu pogledaju do 10.juna. U nastavku je održan koncert u organizaciji Muzičke škole ,,Stevan Mokranjac" u >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << Vranju, a u okviru tradicionalne manifestacije ,,Maj, mesec muzike".

Inače, danas i u četvrtak 21.maja Likovna radionica otvara vrata za učenike osnovnih i srednjih škola i sve zainteresovna posetioce. Na licu mesta oni koji to žele moći će da vide kako nastaje jedno umetničko delo.Program će biti interaktivan, što znači da će i posetioci imati priliku da iskažu svoje umeće.

Sutra u 19 sati u Galeriji Narodnog univerziteta biće otvorena izložba ikona mr Marije Budimčić iz Kragujevca i Vladimira Ilića iz Vranja. U utorak 26.maja u 19 sati biće promovisana knjiga Ane Ilić ,, One zvezdane oči" u Galeriji Narodnog univerziteta.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.