Vranje APSOLUTNI POBEDNIK u RITMU EVROPE

Izvor: OkRadio.rs, 22.Jun.2019, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranje APSOLUTNI POBEDNIK u RITMU EVROPE

Ekipa Vranja pobedila je na takmičenju “Srbija u ritmu Evrope”, koje je održano u subotu u Vrnjačkoj Banji. Sledeće godine će ovo takmičenje biti održano u Vranju. Predstavnice grada Vranja nastupile su u devetočlanom sastavu, uz pesmu kojom se Turska 2009. godine nadmetala na Eurosongu “Dum Tek Tek”. Tim iz Vranja čine vokalni solisti Mila Nikolić, Emilija Mišić i Sofija Stanković, kao i  srednjoškolke okupljene u šestočlanu plesnu grupu „Lollipop“ u sastavu: Teodora Bogdanović, Jovana Jovanović, Aleksandra Đorđević, Marija Sotirović, Jana Stošić i Irina Irić. Pobednik je odabran kombinacijom glasova stručnog žirija i gledaoca koji su glasali putem...
Pogledaj vesti o: Vrnjačka Banja

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Vranjanke pobednice takmičenja “Srbija u ritmu Evrope”

Izvor: JužneVesti.com, 22.Jun.2019

Devetočlana ekipa iz Vranja koju čine Mila Nikolić, Emilija Mišić, Sofija Stanković, Teodora Bogdanović, Jovana Jovanović, Aleksandra Đorđević, Marija Sotirović, Jana Stošić i Irina Irić, pobednik je takmičenja "Srbija u ritmu Evrope" koje je održano u subotu 22. juna u Vrnjačkoj Banji.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.