Vranjanki potreban novac za lečenje u Rusiji

Izvor: JužneVesti.com, 29.Sep.2022, 18:14

Vranjanki potreban novac za lečenje u Rusiji

34-godišnja Tijana Stojiljković iz Vranja boluje od multiple skleroze, a nakon što je u našoj zemlji iscrpela sve mogućnosti lečenja i boljitka nema, a porodica iscrpela i finansijske mogućnosti, apeluju na sve humane ljude da im svojim donacijama pomognu da sakupe 6,3 miliona dinara kako bi Tijana lečenje nastavila u Rusiji, gde postoji klinika koja tretmane izvodi matičnim ćelijama.

Tijani je bolest otkrivena 2013. godine, a naredne tri godine koristila je terapiju >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << dostupnu u našoj zemlji i onda je lečenje prekinuto zbog trudnoće.

U toku trudnoće se bolest pogoršala i primala je pulsnu terapiju pet dana, nakon porođaja još dve, a posle godinu dana još 3 terapije, međutim tretmani nisu doveli do boljitka.

Saznanje da u Rusiji postoji klinika koja izvodi tretmane matičnim ćelijama sa stopom uspešnosti od 95% kod obolelih u ovoj fazi bolesti dala je Tijani nadu da će ponovo moći da stane nasvoje noge. Porodica je dosadašnje lečenje finansirala sama i iscrpela sva sredstva pa se obraćaju svim humanim ljudima da im pomognu svojim donacijama kako bi Tijana što pre nastavila sa lečenjem u inostranstvu - navode iz Fondacije “Budi human”.

Novac joj je potreban za HSCT tretman, putne troškove i troškove smeštaja u toku lečenja.

Oni koji su u mogućnosti da pomognu, novac mogu da uplate na dinarski račun 160-6000001468186-67, devizni 160-6000001468201-22 ili pošalju SMS sadržine 1348 na 3030.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.