Izvor: Luftika.rs, 26.Maj.2022, 17:31

Vranjanka tokom suđenja izbola ženu koja ju je tužila za telesne povrede

U Osnovnom sudu u Vranju danas je došlo do incidenta kada je na ročištu jedna žena izbola drugu oštrim predmetom, za koji se sumnja da je nož.
Kako saznaje portal Nova.rs u pitanju je ročište za privatnu tužbu za nanošenje lakih telesnih povreda, a okrivljena T.M. je danas (26. maj) napala oštećenu M.M, dok je ročište bilo u toku.
Okrivljena T.M. >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << je i ranije imala incidente u sudnici i remetila je tok postupka. Ona je čak i bila kažnjena od strane suda i izrečena joj je novčana kazna.
Dve žene su odranije u sukobu, a današnje ročište se odnosilo na privatnu tužbu za nanošenje telesnih povreda. Danas je u toku suđenja, dok je između dve žene bio jedan od branilaca, T.M. ustala i potegla nož na M.M.
Policija je odmah intervenisala, a povređena žena je zbrinuta u ZC Vranje, dok je T.M. privedena.
Nije poznato kako je žena unela nož u sudnicu, budući da je na ulazu morala proći detektor za metal. Trenutno se preispituje odgovornost sudskih stražara.
Vranjanka izbola ženu nožem usred suđenja

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.