Izvor: Luftika.rs, 26.Maj.2022, 16:19

Vranjanka izbola ženu nožem usred suđenja

U Osnovnom sudu u Vranju došlo je danas do incidenta na kada je na ročištu po privatnoj tužbi jedna žena izbola drugu nožem.
Kako saznaju Novosti nezvanično saznaju, policija je intervenisala, ali se još nisu oglašavali ovim povodom. Prema rečima očevidaca povređena žena je medicinski zbrinuta dok je druga privedena. Ostali detalji nisu poznati.
O svemu je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo, a niko se još uvek nije zvanično oglasio ovim povodom.
Zdravstveni centar Vranje o jezivom prizoru sobe za testiranje dece

Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U vranjskom Sudu izbodena žena nožem

Izvor: JužneVesti.com, 26.Maj.2022

Jedna žena izbola je drugu oko 14:30 u vranjskom Osnovnom sudu, saopštavaju iz policije. Povređena žena je prebačena u Ugentni centar, odakle navode da nije životno ugrožena.

Nastavak na JužneVesti.com...

Vranjanka tokom suđenja izbola ženu koja ju je tužila za telesne povrede

Izvor: Luftika.rs, 26.Maj.2022

U Osnovnom sudu u Vranju danas je došlo do incidenta kada je na ročištu jedna žena izbola drugu oštrim predmetom, za koji se sumnja da je nož.. Kako saznaje portal Nova.rs u pitanju je ročište za privatnu tužbu za nanošenje lakih telesnih povreda, a okrivljena T.M. je danas (26. maj) napala...

Nastavak na Luftika.rs...

Osnovni sud u Vranju oglasio se povodom današnjeg incidenta 

Izvor: JUGpress.com, 26.Maj.2022

VRANJE..„Žena koja je danas povređena u sudnici Osnovnog suda u Vranju nije životno ugrožena, ima posekotinu u predelu desne nadlaktice koja je sanirana na Odeljenju hirurgije vranjske bolnice“, izjavio je dežurni lekar na Urgentnom odeljenju Zdravstvenog centra...Povodom ovog incidenta oglasio...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.