Vranjanci zarađuju ispod proseka

Izvor: TvojPortal.com, 26.Maj.2011, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranjanci zarađuju ispod proseka

www.juznevesti.com VRANJE - Sudeći prema poslednjim podacima Zavoda za statistiku, prosečna zarada u Vranju isplaćena u aprilu ove godine bez poreza i doprinosa iznosila je 28.865 dinara, dok je prosek za predhodni mesec na nivou Pčinskog okruga 30.459 dinara.


Najveći prosek zarada u aprilu, kao i prethodnog meseca, ostvarila je opština Surdulica sa 38.640, a najniže zarade ostvarene su prema statističkim >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << podacima u opštini Vladičin Han i Bosilegrad, oko 25.000 dinara.Prosečna zarada u Srbiji u aprilu iznosila je 39.298 dinara, saopštio je Republički Zavod za statistiku.Što je u odnosu na martovsku zaradu, veća zarada za 9.8 procenata. Rast zarada isplaćenih u aprilu, u odnosu na mart 2011. godine, rezultat je pre svega dinamike isplata.Naime, zbog uskršnjih i prvomajskih praznika, krajem aprila isplaćene su i zarade koje bi inače bile isplaćene početkom maja.

nišplatevranje

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.