Izvor: JUGpress.com, 08.Jul.2023, 16:25

Vranjanci treći put protestovali protiv nasilja

VRANJE

U Vranju nekoliko stotina građana protestovalo protiv nasilja.

Okupljenima se obratio profesor dr Zoran Dimić, profesor na Filozofskom fakultetu u Nišu koji je svojim zemljacima poručio da je jako važno što su ljudi smogli hrabrost da izađu na ulicu i pokažu svoj sTAV.

“Sadašnja vlast je učinila sve da sebe učini nesmenjivom na fer i poštenim izborima “, rekao je Dimić i dodao >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << da je problem građana to što je vlast loša i što donosi loše i političke olduke .

on ej kao ključni problem naveo to što je ova vlast “ukrala institucije”.

On je poručio i da će mladi iz Srbije odlaziti sve dok stranke na vlasti ne prestanu kao da su država i njene institucije izborni plen sa kojim mogu da rade šta hoće.

On je poručio građanima da bolji život neće doći na tanjiru i da , dok se svi ne zapitaju “zašto nam nije bolje” i “zašto nam mladi odlaze” i pokažu svoju pobunu protiv ovakvog stanja , ono ne može da se promeni.

Gradaji su posle ovog obraćanja prošetali ulicama Vranja.

Sledeći protest je zakazan za naredni petak u 19 časova ispred Robne kuće u centru Vranja. (kraj) DV/ LJS

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.