Vranjanci humani i tokom korone: Prikupljeno još 50 jedinica krvi

Izvor: OkRadio.rs, 12.Mar.2021, 14:42

Vranjanci humani i tokom korone: Prikupljeno još 50 jedinica krvi

U Omladinskom kulturom centru u Vranju u četvrtak, je u organizaciji Crvenog krsta i Zavoda za transfuziju krvi iz Niša organizovana akcija dobrovoljnog davanja krvi. Prikupljeno je 50 jedinica dragocene tečnosti. U Vranju će nova akcija dobrovoljnog davalaštva krvi biti organizovana 25. marta. Predstavnici Zavoda za transfuziju krvi u Nišu kažu da da bez podrške Opštinske organizacije Crvenoog krsta u Vranju uspešnost akcije ne bi bila na visokom nivou.  

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Prikupljeno 50 jedinica dragocene tečnosti

Izvor: JUGpress.com, 12.Mar.2021

VRANJE..U organizaciji Crvenog krsta i Zavoda za transfuziju krvi iz Niša, u četvrtak, je u Omladinskom kulturom centru u Vranju organizovana akcija dobrovoljnog davanja krvi...Humani građani Vranja iskoristili su priliku da daju krv, tako da je prikupljeno 50 jedinica dragocene tečnosti...Odziv...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.