Vranjanac prodavao tablete sa liste psihoaktivnih supstanci

Izvor: JuznaSrbija.info, 23.Jun.2021, 16:42

Vranjanac prodavao tablete sa liste psihoaktivnih supstanci

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju uhapsili su I. S. (1978) iz okoline ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Sumnja se da je on, dva puta tokom maja, u svojoj kući prodao tablete sa liste psihoaktivnih supstanci tridesetčetvorogodišnjem i pedesetpetogodišnjem muškarcu iz Vranja, a u njegovoj >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << kući policija je pronašla još 49 tableta.

Po nalogu zamenika tužioca Višeg javnog tužilaštva u Vranju, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

Protiv tridesetčetvorogodišnjaka i pedesetpetogodišnjaka će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Uhapšen zbog narkotika

Izvor: JUGpress.com, 23.Jun.2021

VRANJE..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju uhapsili su I. S. (1978) iz okoline ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga...Sumnja se da je on, dva puta tokom maja, u svojoj kući prodao tablete...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.