Izvor: OkRadio.rs, 29.Jul.2021, 13:22

Vozio pijan, bez dozvole, sa falsifikovanim tablicama

Pripadnici MUP-a u Trgovištu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, podneće krivičnu prijavu protiv tridesetšestogodišnjeg muškarca iz okoline ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo posebni slučajevi falsifikovanja isprave. Policija je juče, u pojačanoj kontroli saobraćaja na području Trgovišta, zaustavila automobil marke „zastava“ kojim je upravljao tridesetšestogodišnjak, bez vozačke dozvole i sa tablicama koje ne pripadaju vozilu.    Utvrđeno je da je vozio sa 2,67 promila alkohola u organizmu i određeno mu je zadržavanje do 12 sati.   Protiv njega će biti podnete prekršajne prijave iz Zakona o bezbednosti saobraćaja.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Vranjanac uhvaćen PIJAN na ELEKTRIČNOM BICIKLU

Izvor: OkRadio.rs, 29.Jul.2021

Pripadnici MUP-a u Vranju juče su, tokom redovne kontrole na području grada, zaustavili četrdesetjednogodišnjeg muškarca koji je vozio električni bicikl sa 1,22 promila alkohola u organizmu. Vozač je zadržan do 12 sati i protiv njega će biti podneta prekršajna prijava iz Zakona o bezbednosti...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.