Vozači, bez lanaca ne krećite na put!

Izvor: Mondo, 14.Mar.2015, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozači, bez lanaca ne krećite na put!

Vozačima se savetuje da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, a ukoliko se odluče na putovanje, treba da voze veoma oprezno i pažljivo, saopštilo je JP "Putevi Srbije".

Foto: Čitalac MONDA, Ivan Mladenović Grof

Zbog vlažnih kolovoza i pojave niskih temperatura u jutarnjim i večernjim satima moguće je stvaranje poledice, pa se apeluje na vozače da prilagode brzinu kretanja situaciji na putu i da budu maksimalno oprezni u vožnji.

Na pravcima >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << I prioriteta kolovozi su vlažni u nižim predelima, snega ima mestimično u raskvašenom stanju do pet centimetara na teritoriji Vranja, Kolubare, Novog Pazara, Zaječara, Užica, Požege, Ivanjice i Čačka.

Na državnim putevima II prioriteta kolovozi su vlažni u nižim predelima, snega ima mestimično u raskvašenom stanju do pet centimetara na teritoriji Vranja, Mačve, Novog Pazara, Zaječara, Kruševca, Užica, Požege, Ivanjice, Čačka i Kosova.

Na putnim pravcima III prioriteta kolovozi su vlažni u nižim predelima, snega ima mestimično u raskvašenom stanju do pet centimetara na teritoriji Vranja, Niša, Kolubare, Novog Pazara, Zaječara, Užica, Požege, Ivanjice, Čačka i Kosova.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

"Ne na put bez zimske opreme"

Izvor: B92, 14.Mar.2015

Vozačima se savetuje da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, saopštilo je JP "Putevi Srbije"...Kako se navodi, ukoliko se odluče na putovanje, treba da voze veoma oprezno i pažljivo...Zbog vlažnih kolovoza i pojave niskih temperatura u jutarnjim i večernjim satima moguće je stvaranje poledice,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.