Više od 20 povređenih vojnika u udesu autobusa kod Vranja

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 25.Jul.2019, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više od 20 povređenih vojnika u udesu autobusa kod Vranja

Autobus koji je prevozio vojnike prevrnuo se na putu Vlase - Vranje, oko 350 kilometara južno od Beograda, prenose beogradski mediji. N1 navodi da su povređena 23 pripadnika Vojske Srbije i jedan vozač privatnog autoprevoznika, kog je Vojska i angažovala za prevoz svojih pripadnika.  Svi povređeni prevezeni su, u svesnom stanju, u bolnicu u Vranju, dodaje N1.  Policija obavlja uviđaj i istraga je u toku.  
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U saobraćajnoj nesreći kod Vranja povredjena 23 pripadnika Vojske Srbije

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Jul.2019

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas oko 13.30 u blizini Vranja kada se autobus prevrnuo povređena su 23 prirpadnika Vojske Srbije (VS), saopštilo je Ministarstvo odbrane...U saopštenju se navodi da se autobus koji je prevozio 23 prirpadnika 21. bataljona veze Kopnene vojske koji su se...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.