Povređeni vojnici stabilno, prebačeni u nišku vojnu bolnicu

Izvor: RTS, 26.Jul.2019, 07:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povređeni vojnici stabilno, prebačeni u nišku vojnu bolnicu

Šestorica vojnika, od dvadeset trojice povređenih u saobraćajnoj nesreći kod Vranja, prebačena su u nišku Vojnu bolnicu.
Dvojica vojnika, sa povredama ramena i podlaktice, prebačena su sinoć. Tokom prepodneva odobren je transport za četvoricu vojnika 21. bataljona veze Kopnene vojske sa potresom mozga.
Nakon neurološkog pregleda u dobrom su opštem stanju.
Ostali povređeni su nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zbrinjavanja upućeni na kućno lečenje.
Autobus koji je prevozio vojnike prevrnuo se na putu od Poljanice ka Vranju, kod Pržara, iz do sada, neutvrđenih razloga.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZC:Pacijenti povređeni u udesu stabilno

Izvor: VOM.rs, 26.Jul.2019

ZC:Pacijenti povređeni u udesu stabilno. Pacijenti koji su juče nakon saobraćajne nesreće u kojoj se prevrnuo autobus koji je prevozio pripadnike Vojske Republike Srbije, zadržani na Hirurgiji Zdravstvenog centra u Vranju u dobrom su opštem stanju, saopšteno je iz Zdravstvenog centra. Četvorica...

Nastavak na VOM.rs...

Šest povređenih vojnika u nezgodi kraj Vranja prebacuje se u Niš

Izvor: JužneVesti.com, 26.Jul.2019

Od 23 vojnika koji su juče povređeni u nezgodi kod Vranja kada se autobus prevrnuo, dvojica su još juče transportovana za Niša, a četvorica koja imaju potres mozga biće prevezena u nišku Vojnu bolnicu u toku dana. Ostali povređeni su pušteni na kućno lečenje...Kako navode iz Zdravstvenog...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.