Izvor: JUGpress.com, 14.Nov.2018, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Većnici odobrili povećanje cene prevoza u Vranju

VRANJE

Gradsko veće u Vranju je danas dalo saglasnost na rešenje Nadzornog odbora Preduzeća „Kavim Jedinstvo“ za povećanje cena u gradskom i prigradskom prevozu u proseku za 10 procenata, saopštila je na konferenciji za novinare gradska većnica Zorica Jović.

„Na osnovu obrazloženja menadžmenta ovog poreduzeća, korigovanje cenovnika je neophodno, zbog povećanje cena svih pratećih troškova za >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << realizaciju prevoza, kao i činjenice da je cena prevoza poslednji put korigovana u februaru 2017. godine“, rekla je većnica.

Članovi Gradskog veća usvojili su Nacrt odluke o izradi Generalnog urbanističkog plana (GUP), koji će biti prosleđen Skupštini grada na razmatranje i usvajanje.

Usvojen je i Predlog odluke o pokretanju postupka za davanje u zakup poslovnog prostora u javnoj svojini javnim nadmetanjem. Ovom odlukom pokreće se postupak davanja u zakup poslovnih prostora u javnoj svojini u Beogradskoj ulici broj 13, od 33 kvadratna metra, po ceni od 473 dinara, i u Beogradskoj broj 15 od 70 kvadrata po ceni od 250  dinara. Razlika u početnoj ceni za ova dva objekta je zbog kvadrature.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.