VEO TIŠINE Porodica poginulog rudara još NIJE SAZNALA ISTINU o tragediji u rudniku

Izvor: Blic, 22.Dec.2016, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VEO TIŠINE Porodica poginulog rudara još NIJE SAZNALA ISTINU o tragediji u rudniku

Osnovno javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je da od republičke rudarske inspekcije još nije dobilo izveštaj o nesreći koja se 14. decembra dogodila u Rudniku olova i cinka "Grot" u Krivoj Feji, kada je poginuo Goran Vanev (24) iz Gornje Ljubate kod Bosilegrada.

U poslednjih 14 meseci u "Grotu" skoro na istovetan način poginuli su rudari Miomir Ljubić (56), Goran Stojiljković (42) i Goran Vanev (24), a bivši većinski vlasnik rudokopa "Grot" Branislav Jović za >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << lošu bezbednost u rudokopu najviše krivi Direkciju za privremeno oduzetu imovinu, koja ne posvećuje dovoljnu pažnju bezbednosti rudara u revirima.

Direktor rudnika Mladomir Đorđić i čelnik "Grot investa" Miodrag Stojković nedostupni su za novinare, pa je od rukovodstva rudnika skoro nemoguće saznati o poslovanju, istraživanjima i bezbednosti rudara.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Još uvek tajna: Porodica poginulog rudara još ne zna kako je došlo do tragedije u rudniku iznad Vranjske Banje

Izvor: JuznaSrbija.info, 22.Dec.2016

Osnovno javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je da od republičke rudarske inspekcije još nije dobilo izveštaj o nesreći koja se 14. decembra dogodila u Rudniku olova i cinka "Grot" u Krivoj Feji, kada je poginuo Goran Vanev (24) iz Gornje Ljubate kod Bosilegrada, piše Blic...U poslednjih 14 meseci...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.