Izvor: JUGpress.com, 23.Avg.2022, 04:38

Uhapšeni zbog šverca 17 Marokanaca

VRANJE-SURDULICA

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Surdulici, efikasnom akcijom, uhapsili su N. M. (1967), B. A. (1964), G. S. (1971) i O. K. (1986) sa područja Vladičinog Hana, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljen prelazak državne granice i krijumčarenje ljudi, saopštila je Policijska uprava Vranje.

Policija je noćas, na području Surdulice, zaustavila četiri taksi vozila kojima su upravljali osumnjičeni >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << i u njima pronašla 17 državljana Maroka, navodi s eu saopštenju i dodaje da su strani državljani smešteni u prihvatni centar.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Vranju, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Uhapšeni taksisti iz Vladičinog Hana osumnjičeni za krijumčarenje ljudi

Izvor: JužneVesti.com, 23.Avg.2022

Četvorica taksista iz Vladičinog Hana uhapšena su kada je policija u njihovim automobilima kod Surdulice zatekla 17 Marokanaca...Uhapšeni su 55-godišnji N. M, 58-godišnji B. A, 49-godišnji B. A. i 36-godišnji O. K. i svi oni se sumnjiče da su izvršili krivično delo nedozvoljen prelazak državne...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.