Izvor: JUGpress.com, 20.Sep.2019, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena organizovana grupa koja je švercovala migrante

VRANJE

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Žandarmerijom i Policijskom upravom Vranje, po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal uhapsili su osmoro osumnjičenih da su kao članovi organizovane kriminalne grupe izvršili krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << ljudi.

Uhapšeni su T. R. (1995), koji se sumnjiči da je organizator, R. V. (1975), L. I. (1999), R. R. (1997), L. Dž. (1998), Lj. R. (2000), P. I. (1977) i D. N. (1997), dok je za isto krivično delo osumnjičen i Đ. F. (1994) koji je uhapšen ranije i nalazi se u pritvoru u Nišu, navela je policija.

Sumnja se da su pripadnici ove organizovane kriminalne grupe od februara do maja ove godine organizovali prihvat iregularnih migranata koji su na nedozvoljen način iz Republike Severne Makedonije ušli u Republiku Srbiju, kao i da su omogućili njihov nedozvoljen boravak na teritoriji Preševa i tranzit do Beograda, dodala je policija.

Oni su, kako se sumnja, za te radnje od migranata uzimali novac, koji su međusobno delili.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Osmoro uhapšeno zbog ilegalnog prebacivanja migranta preko granice

Izvor: JuznaSrbija.info, 21.Sep.2019, 09:41

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Žandarmerijom i Policijskom upravom Vranje, po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal uhapsili su osmoro osumnjičenih da su kao članovi organizovane kriminalne grupe izvršili krivično...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.