Izvor: Luftika.rs, 08.Mar.2022, 19:15

Učenici umesto poklona uplatili novac u humanitarne svrhe i raspametili učiteljicu

Profesorka Ekonomsko-trgovinske škole iz Vranja, Dušica Čukić, više puta je svojim učenicima pričala kako smatra da je u današnje vreme degutantno dobijati bilo kakve poklone od učenika.
Učenici prve godine, odeljenja gde je ona razredni starešina, dobro su zapamtili profesorkine reči, iznenadili je za 8. mart i naterali suze na oči.
Naime oni su svojoj razrednoj poklonili uplatnicu koja je dokaz da su novac koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << su namenili za njen poklon uplatili u humanitarne svrhe i potpisali se kako bi ona imala lepu uspomenu.
Dušica koja već 11 godina radi u prosveti kaže za „Novosti“ da ju je gest učenika oduševio i da bi volela da posluži kao primer.
Obustavljen postupak protiv direktora Partizana nakon milionske humanitarne uplate

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Human osmomartovski poklon u humanitarne svrhe

Izvor: OkRadio.rs, 09.Mar.2022, 10:43

Profesorka Ekonomske škole u Vranju Dušica Čukić, iako je nekoliko puta naglasila svojim učenicama da ne želi osmomartovski poklon, oni su ipak uspeli da je bukvalno ostave bez teksta. Đaci njenog razreda su se dogovorili da novac koji su zajedno ptrikupili za kupovinu poklona sojoj razrednoj...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.