Ubistvo kod Vranja: Preklao komšiju zbog psa

Izvor: JuznaSrbija.info, 19.Mar.2018, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubistvo kod Vranja: Preklao komšiju zbog psa

U selu Donje Trebešinje kod Vranja ubijen je Milovan Mitić (64), od povreda koje mu je nožem naneo komšija Nenad Cikotić (42).

Mitića je, posle svađe, ubio Nenad Cikotić, iz istog sela, rekao je "Fonetu" portparol Policijske uprave u Vranju Dragan Stamenković.

Ovaj događaj odigrao se nešto posle 15 časova, nakon kraće svađe.

Cikotić je u bekstvu i policija za njim intenzivno traga.

Uviđaj su izvršili zamenik višeg >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << javnog tužioca u Vranju i pripadnici Policijske uprave Vranje.

Prema nezvaničnim informacijama, muškarac sa prebivalištem u Vranju, a boravištem u Donjem Trebešinju, nakon kraće rasprave prvo je ubo, a potom preklao svog komšiju, koji je pre toga pomilovao njegovog psa, prenosi OK radio.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.