Ubice se kaju

Izvor: Glas javnosti, 01.Sep.2009, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubice se kaju

VRANJE - Kajem se zbog svega što sam učinio. Nisam hteo nikog da ubijem. Sećam se samo da sam tri puta ubo nožem u grudi taksistu, dva puta napred i jedanput u leđa, izjavio je pred istražnim sudijom u Vranju Safet Baljaj (44) iz Kline na Kosovu i Metohiji, osumnjičen da je sa Zvonkom Tomićem (34) iz Beograda, 24. avgusta u blizini u blizini sela Kopanjane kod Vranja usmrtio >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Dragana Nikitovića Nikitu (32) iz Borče.

Baljaj tvrdi da su hteli samo da otmu automobil Nikitoviću, kojeg su angažovali da ih od Beograda odveze do Vranja, ali da je on pružio otpor, pa su ga ubili nadomak grada.

Kazna 40 godina zatvora

Advokat Zoran Savić iz Vranja, koji po službenoj dužnosti zastupa Baljaja, kaže da će istragom biti utvrđeni motivi zločina, dodajući da treba da bude rasvetljeno da li se Nikitović poznavao odranije sa svojim ubicama i da li je sa njima imao neki dogovor. Tokom istrage dvojica osumnjičenih biće suočeni, a veštaci treba da utvrde njihovu uračunljivost. Za krivično delo ubistva Baljaju i Tomiću preti maksimalna kazna od 40 godina zatvora. Obojica uhapšenih imaju po troje dece. Baljaj je oženjen, dok se Tomić razveo od svoje supruge, koja je poreklom Albanka sa Kosova.

Pa zar slike koje ste objavili vam ne govore da su to nepopravljivi kriminalci ib da dobiju po 40 godina kad izadju ubice opet. Ako kazu da se kaju LAZU a i zastobi neko uzimao od mene porez da ih hrani i oblaci. Napravite dogovor sa amerikancima da im oni sude a struju i gas im placajte to je jeftinije.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.