Ubedljiv poraz Železničara na domaćem terenu, Bela Palanka slavila u Vranju

Izvor: JužneVesti.com, 20.Mar.2023, 12:56

Ubedljiv poraz Železničara na domaćem terenu, Bela Palanka slavila u Vranju

Rukometaši Železničara doživeli su novi poraz u okviru Super B lige Istok-Zapad, pošto je od njih u hali ”Miroslav Antić” ubedljivim rezultatom 42:24 bio bolji kraljevački Metalac. Jedinu pobeda od timova sa juga ostarili su rukometaši Bele Palanke koji su slavili u Vranju, dok su u ženskom delu takmičenja drugu vezanu pobedu upisale rukometašice Topličanina.

Plan da od naredne >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << sezone dve grupe Super B lige čine po 10 timova, kao i činjenica da su čak tri ekipe sa teritorije centralne Srbije na pragu ispadanja iz ARKUS lige dovodi do toga da će veliki broj klubova ispasti iz drugog ranga.

Najbliži selidi u Prvu ligu za sada su rukometaši Kuršumlije i niškog Železničara. Kuršumlijčani su sa osvojenim bodom u utakmici protiv Vlasotinca (19:19) stigli do 8 osvojenih bodova, dok samo bod viška od njih ima niški Železničar koji je u hali ”Miroslav Antić” ubedljivo poražen od Metalca iz Kraljeva rezultatom 42:24.

U opasnoj zoni nalazi se i tim Bele Palanke, ali su oni posle pobede u Vranju (25:23) stigli do 15 bodova što im je trenutno dovoljno za deobu 7. mesta.

Nakon pobede nad Slogom na otvaranju drugog dela sezone, rukometašice Topličanina prethodnog vikenda rezultatom 33:26 savladale su i ekipu Mladog radnika. Druga vezana pobeda Topličanina; Foto: G. G.

Tim iz Prokuplja je tako ponovo stigao do deobe 3. mesta sa 15 bodova, koliko ima i ekipa Srema, dok su ispred njih na tabeli prvoplasirana Crvena zvezda sa 20 i kruševački Napredak sa 18 bodova.

U narednom kolu izabranice Bojana Prolovića gostovaće u Adi, poslednjeplasiranoj ekipi Halas Jožefa.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.