Izvor: JUGpress.com, 22.Maj.2021, 12:16

U šest opština Pčinjskog okruga nema novoobolelih, u Vranju sedam

VRANJE

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju od 243 uzorka iz Pčinjskog okruga, sedam građana je pozitivno na kovid-19.

Svi novozaraženi su sa teritorije Grada Vranja. U šest opština Pčinjskog okruga, posle dugog vremena, nije zabeležen nijedan nov slučaj infekcije.

U Kovid ambulanti ATD, u petak, je pregledano 85 osoba. Prvi put na pregledu je bilo 30 pacijenata.

Urađeno je 37 antigenskih i tri >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << PCR testa. Na koronu je bilo pozitivno sedam pacijenata. Upala pluća je otkrivena kod četiri lica.

U kovid bolnici u Vranju hospitalizovana su 34 pacijenta. Njih 28 je pozitivno na korona virus, a 24 su sa upalom pluća. Na kiseoniku je 20 pacijenata.

Na bolničko lečenje primljena su tri, otpušteno je pet pacijenata od kojih je jedan transportovan za Surdulicu.

Kovid bolnica u Vranju sada ima 42 slobodne postelje.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.