Izvor: JUGpress.com, 20.Feb.2024, 10:38

U saobraćajnoj nesreći kod Preševa tri osobe poginule, dvanaest povređeno

PREŠEVO-VRANJE-NIŠ

U teškoj saobraćajnoj nesreći kod Preševe poginule su tri osobe a dvanaest je povređeno, saznaje Regionalna informativna agencija JUGpress.

Saobraćajna nesreća se dogodila noćas oko 23 sata između sela Aliđerce i Reljan na putu Preševo-Bujanovac kada je vozilo koje je prevozilo migrante sletelo s puta.

Četiri povređene osobe su iz vranjskog Zdravstvenog centra upućene >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << u niški Klinički centar.

Petnaestogodišnjak ima politraume i primljen je na odeljenje Dečje hirurgije, osmanaestogodišnjak ima povredu grudnog koša i u toku je hirurška opservacija .

Tridesetsedmogodišnjak je zbog politraume na intenzivnoj nezi a četrdesetsedmogodišnjak ima kontuziju grudnog koša i njegovo stanje je stabilno, saopšteno je iz Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu. (kraj) LJS/SA

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.