Izvor: JUGpress.com, 11.Nov.2019, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U meču prvih komšija u Bojniku raspucani strelci

BOJNIK-LEBANE-VRANJSKA BANJA

U komšijskom derbiju prvih komšija u Bojniku, domaća Pusta reka savladala je ekipu Jedinstva iz Gornjeg Stopanja sa 4:3. Bila je to revija lepih golova raspucanih strelaca sa obe strane. Ipak, domaći strelci su bili bolje namestili svoje nišanske sprave i sa jednim više postignutim pogotkom došli do pobede i veoma važna tri boda koja još uvek Bojničanima podgrevaju nade da mogu da preteknu >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << prvoplasiranu ekipu Pčinje iz Trgovišta koja je podosta odmakla najbližim pratiocima.

U Medveđi domaća Jablanica prosta je deklasirana od strane ekipe leskovačke Sloge. U izuzetno važnom susretu za domaće igrače kojima je svaki bod važan fudbaleri Jablanice morali su da priznaju pobedu boljem rivalu ekipi leskovačke Sloge koja je slavila visoku ali zasluženu pobedu od 0:4. Čekminci na svom terenu su poraženi od ekipe lidera na tabeli Pčinje sa 2:3, a istu sudbinu po ko zna koji put, u toku ove jesenje sezone, doživeli su fudbaleri Bobišta na svom terenu, kojima su pravu lekciju održali fudbaleri Kosanice trijumfom od 2:5. Budućnost iz Orašja sa gostovanja u Žitorađi kući se vratila sa jednim osvojenim bodom igrajući nerešeno 1:1 sa domaćom istoimenom ekipom.

Rezultati 14.kola:

Jablanica – Sloga 0:4

Vranjska banja – Akademija 10 4:1

Svetlost – Nebeski anđeli 0:4

Morava – Jastrebac 2:1

Čekmin – Pčinja 2:3

Bobište – KOsanica 2:5

Žitorađa – Budućnost 1:1

Pusta reka – Jedinstvo 4:3

U ovom kolu slobodni su bili fudbaleri Poleta.

Sledećeg vikenda na programu je pretposlednje kolo, a sastaju se:

Sloga – Budućnost, Kosanica – Žitorađa, Pčinja – Bobište, Jedinstvo – Čekmin, Jasterbac – Pusta reka, Nebeski anđeli – Morava, Akademija 10 – Polet, Jablanica – Vranjska banja. Ekipa Svetlosti je slobodna.

V. Stamenković

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.