Izvor: JUGpress.com, 30.Mar.2020, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U kupovini u nedelju ujutro bilo 1.350 građana

VRANJE

U nedelju, od 4 do 7 sati, u Vranju je za građane starije od 65 godina bilo otvoreno više od dvadeset maloprodajnih objekata i apoteka na području grada.

Priliku da obave neophodnu kupovinu namirnica i nabavku lekova iskoristilo je 1.350 građana koji su na ulazima u prodavnice i apoteke dobili zaštitne maske.

U jednom od marketa u gradu, kažu da je jutros bilo više građana nego prethodne nedelje.

PodeliteKlikom podijelite >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << na Facebooku(Otvara se u novom prozoru)Podijeli na Twitteru (Otvara se u novom prozoru)Kliknite za slanje e-pošte prijatelju(Otvara se u novom prozoru)Kliknite kako bi podijelili na Skype-u(Otvara se u novom prozoru)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Volonteri niških opština pomagali penzionerima u kupovini

Izvor: Megafon.co, 30.Mar.2020

GO Medijana Volonteri GO Medijana, u nedelju, 29.03.2020. godine, u ranim jutarnjim časovima, pomogli su penzionerima – Nišlijama starijim od 65 godina, prilikom kupovine najpotrebnijih životnih namirnica i lekova.. Na teritoriji najveće niške opštine penzioneri su obavljali kupovinu u 11 marketa,...

Nastavak na Megafon.co...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.