U kovid bolnicama na jugu 867 pacijenata, u Srbiji 56 osoba preminulo od korone

Izvor: JužneVesti.com, 16.Okt.2021, 18:14

U kovid bolnicama na jugu 867 pacijenata, u Srbiji 56 osoba preminulo od korone

U poslednja 24 sata od kovida je preminulo 56 osoba u Srbiji i na lečenju je 6.641 pacijent, a od toga je ukupno 867 pacijenata u kovid bolnicama u Nišu, Vranju, Leskovcu i Kruševcu. Najviše hospitalizovanih sa juga je u kruševačkoj kovid bolnici, njih 379, a zatim u Leskovcu gde je na lečenju 210 pacijenata.
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Kruševac

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Šest osoba preminulo u leskovačkoj Kovid bolnici

Izvor: JUGpress.com, 16.Okt.2021

LESKOVAC..U leksovačkoj Kovid bolnici je preminulo u poslednja dvadeset četiri sata šest pacijenata starosti 74 (iz Vlasotinca), 77 (Leskovac), 84 (Leskovac), 85 (Lebane), 86 (Lebane), 87 (Bojnik), kaže direktor Opšte bolnice dr Nebojša Dimitrijević...Dva pacijenta su bila vakcinisana Sinofarmovom...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.