U četvrtak delovi Vranja i Vranjske Banje bez struje

Izvor: OkRadio.rs, 12.Apr.2023, 09:38

U četvrtak delovi Vranja i Vranjske Banje bez struje

Zbog planiranih radova na elektroenergetskim objektima, u četvrtak,13.aprila 2023.godine, u periodu od 08.00 do 11.00 časova, bez napajanja električnom energijom će biti deo kupaca u reonu TS 35/10 kV Senjak i TS 35/10 kV Vranjska Banja (deo grada Raška, Rudina, Kajmačalanska;  sela na potezu Ćukovac Toplac, Suvi Dol, Balinovac, Mečkovac sa selima u okolini i deo Vranjske Banje sa selima na potezu Bresnica, Ranutovac, Moštanica, Kumarevo )
Pogledaj vesti o: Raška

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Isključenja struje zbog radova sutra u Vranju, Vranjskoj Banji i okolnim selima

Izvor: JužneVesti.com, 12.Apr.2023

Bez struje će, zbog planiranih radova na elektroenergetskim objektima, kako najavljuju iz Elektrodistribucije, u četvrtak, 13. aprila, biti delovi Vranja i Vranjske Banje i nekoliko vranjskih sela, a isključenja ne bi trebalo da traju duže od tri sata. ..U periodu od 8 do 11 sati bez struju neće...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.