Izvor: JUGpress.com, 17.Maj.2021, 21:48

U Vranju podržana smena Stefanovića i nekoliko lokalnih funkcionera Srpske napredne stranke

VRANJE

Na sednici Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Vranju jednoglasno je podržana smena Nebojše Stefanovića, ministra odbrane, sa svih stranačkih i državnih funkcija, potvrdio je medijima sekretar vranjskih naprednjaka Goran Đorđević.

Članovi gradskog odbora izjašnjavali su se ne samo o smeni republičkih, već i lokalnih funkcionera. Sednici je prisustvovao i potpredsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << IO SNS Dragan Stevanović

„U lokalu predložene su smene Ljiljane Antić, direktorke vranjskog Zdravstvenog centra, Miroljuba Stankovića, savetnika gradonačelnika za zdravstvo, Dejana Stanojevića, izvršnog direktora JP „Urbanizam i izgradnja grada“, kao i predsednika Saveta za infrastrukturu GrO SNS. Osim njih naprednjaci su zahtevali i smenu, Nebojše Zupančića, člana Gradskog veća zaduženog za resor privrede, ekonomije, preduzetništvo i ugostiteljstvo, Nenada Đorđevića, člana Gradskog veća za sport i omladinu i Bobana Antanasijevića, načelnika Odeljenja za inspekcijske poslove grada Vranja“, izjavio je Đorđević.

On je dodao da su  svi predlozi usvojeni jednoglasno, osim predloga za smenu većnika Nenada Đorđevića jer je od 96 članova koji su glasali petnaest bilo protiv.

Predlozi za smenu su prosleđeni centrali stranke u Beogradu.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I naprednjaci iz Vranja i Valjeva za smenu Stefanovića sa svih funkcija

Izvor: N1 televizija, 18.Maj.2021, 08:25

Na sednici Gradskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) u Vranju jednoglasno je podržana smena ministra odbrane Nebojše Stefanovića sa svih stranačkih i državnih funkcija, potvrdio je novinarima sekretar Gradskog odbora Goran Đorđević. I valjevski naprednjaci zatražili su smenu, ali i isključenje...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.