Izvor: JUGpress.com, 16.Feb.2019, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Vranju održani četvrti protesti

VRANJE

U Vranju je večeras održan četvrti protest pod nazivom  „1 od pet miliona – Vranje bez straha“.



Novinar iz Vranja Radoman Irić pročitao je deset razloga zbog kojih se na svakim protestima  traži da kompletna lokalna vlast podnese ostavku .

On je ukazao >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << I na stanje u lokalnim medijima u Vranju kao I na konkurs u ovom grdau koji favorizuje televizije.

Poslanica DS-a Maja Videnović ukazala je na odliv mladih ljudi i iz Vranja i iz Srbije.

„Zabrana zapošljavanja važi za lekarke i vaspitačice, ali ne i za poslušnike SNS-a. To nikada i ni po koju cenu nećemo prihvatiti. Nije budućnost ovo medijsko ubijanje svakoga ko se usudi da ne bude sa njima, ko slobodno misli i govori. To nam nije budućnost, ta politika Vučića mora da postane prošlost “, poručila je Videnović. Protest je nastavljen šetnjom po centru grada kojoj su se pridružili I gradjani koji nisu bili na šetalištu, gde je on započeo.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.