Protestna šetnja Jedan od pet miliona četvrti put održana u Vranju

Izvor: Beta, 15.Feb.2019, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protestna šetnja Jedan od pet miliona četvrti put održana u Vranju

Protestna šetnja "Jedan od pet miliona" održana je večeras u Vranju četvrti put, a okupljenim gradjanima obratili su se predstavnik Nezavisnog udruženja novinara Srbije za Pčinjski okrug Radoman Irić i poslanica Demokratske stranke u Skupštini Srbije Maja Videnović.Irić je okupljenim gradjanima rekao da se Vranje pridružilo velikom broju gradova u Srbiji u kojima je pokrenut gradjanski bunt protiv aktuelne republičke i lokalne vlasti, kao i da su od početka protesta do danas snimci protesta "Jedan od pet miliona" iz različitih gradova imali 130 miliona pregleda.Videnović je kazala da u Srbiji trenutno "nema većeg prioriteta od borbe za slobodu kao i da je od početka protesta strah prešao na drugu stranu"."Gradjani se više ne plaše, plaši se vlast od gradjana koji slobodno misle", kazala je Ognjenović.Nekoliko stotina gradjana koji su nosili i zastave Srbije, predvodjeni bubnjarima i uz zvižduke, prošetali su zatim centralnim gradskim ulicama.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Demonstranti u Vranju: Protesti su najjači cunami u Srbiji

Izvor: JužneVesti.com, 15.Feb.2019

Četvrti protest građana "1 od 5 miliona" održan je večeras u Vranju, a primetan je bio manji broj okupljenih građana nego na ranijim protestima. Tradicionalno na skupu koji je počeo na šetalištu ispred gradske Apoteke građanima su se obratili novinar Radoman Irić i narodna poslanica Maja Videnović.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.