U Vranju nagrađeni đaci generacije

Izvor: JuznaSrbija.info, 30.Jun.2017, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Vranju nagrađeni đaci generacije

,,Biti prvi u svojoj generaciji dokazuje da ste marljivo radili, odricali se i stekli znanje, a znanje je moć i trajna vrednost, koje će biti valorizovane", rekao je gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković na prijemu koji je organizovan u čast đaka generacije.

,Čestitam vam i želim da kao srednjoškolci nastavite da postižete još bolje rezultate, a budućim studentima da završe fakultete", istakao je gradonačelnik dr Milenković. Najboljima je čestitala >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << i gradska većnica Zorica Jović, koja je rekla da ove godine imamo 20 djaka generacije. Tablet i po dve knjige, od koje je jednu obezbedio Grad Vranje, a drugu darivao profesor Pene Nikolić dobili su Janja Velinov iz OŠ ,,Vuk Karadžić", Aleksandra Mihajlović iz OŠ ,,Dositej Obradović", Dimitrije Stoilković iz OŠ ,,Jovan Jovanović Zmaj", Nastasija Mihajlović iz OŠ ,,Radoje Domanović", Marko Stojadinović iz OŠ ,,Branko Radičević", Andjela Ristić iz OŠ ,,Svetozar Marković", Kristina Anđelković iz OŠ ,,Bora Stanković" u Tibuždu, Ksenija Stajković iz OŠ ,,20.oktobar" u Vlasu, Bratislav Cvetković iz OŠ ,,1.maj" u Vrtogošu, Emilija Jovanović iz OŠ ,,Kralj Petar I Oslobodilac" u Korbevcu, Veljko Mitić iz OŠ ,,Branislav Nušić" u Rataju, Đorđe Stanković iz OŠ ,,Predrag Devedžić" u Vranjskoj Banji, Sanja Ristić iz ŠOSO ,,Vule Antić" , Tamara Nedeljković iz Gimnazije, Andjela Stoiljković iz Ekonomsko-trgovinske škole, Andjela Veličković iz Hemijsko -tehnološke škole, Đorđe Zlatković iz Medicinske škole, Andjela Mladenović iz Poljoprivredno-veterinarske škole, Miloš Marković iz ŠOSO ,,Vule Antić" i Miloš Mladenović iz Tehničke škole.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.