Izvor: JUGpress.com, 05.Okt.2022, 22:33

U Vranju kontrolišu “zauzeće javnih površina, videćemo na šta će to da ispadne

VRANJE

Gradska uprava Grada Vranja obaveštava građane da će komunalna inspekcija zbog povećanja broja nepropisno parkiranih vozila, narednih dana vršiti pojačanu kontrolu zauzeća javnih površina u gradu.

Na ovaj način ometa se pešačka komunikacija, prilaz objektima, korišćenje protivpožarnog puta, kao i prolaz između stambenih zgrada. Predmet kontrole biće i ostavljena, neregistrovana i havarisana >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << vozila na javnim površinama, a sve u cilju obezbeđenja uslova za bezbedno i nesmetano odvijanje pešačkog saobraćaja u gradu, navodi se u obaveštenju.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Pojačana kontrola zauzeća javnih površina u gradu

Izvor: OkRadio.rs, 06.Okt.2022, 09:38

Gradska uprava Grada Vranja obaveštava građane da će komunalna inspekcija u narednim danima vršiti pojačanu kontrolu zauzeća javnih površina, zbog povećanja broja nepropisno parkiranih vozila. Na ovaj način ometa se pešačka komunikacija, prilaz objektima, korišćenje protivpožarnog puta,...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.