Izvor: JUGpress.com, 11.Apr.2021, 16:08

U Vranju još 50 novozaraženih, Pčinjskom okrugu 93

VRANJE

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju od 328 uzoraka iz Pčinjskog okruga, 93 su pozitivna na koronavirus.

U Vranju još 50 građana je sa infekcijom, Preševu je registrovano 14 novih slučajeva, Bujanovcu 13, Vladičinom Hanu devet, Surdulici šest i u Bosilegradu je jedna novozaražena osoba.

U Kovid ambulanti ATD u Vranju, u subotu, je pregledano 210 >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << pacijenata. Njih 73 su prvi put došli na pregled.

Nakon urađenih 75 antigenskih testova registrobana su 42 pozitivna na korona virus. Kod 13 pacijenata dijagnostikovana je upala pluća.

U kovid bolnicama Zdravstvenog centra u Vranju hospitalizovana su 152 pacijenta. Od tog broja 145 je pozitivno na koronavirus i isto toliko ima bronhopneumoniju. Na kiseoniku su 93 pacijenta.

Na bolničko lečenje primljeno je 15 pacijenata, otpušteno 11, U Kruševac su transportovane dve osobe.

U kovid bolnicama ima 42 slobodne postelje.

Sa vakcinacijom se nastavlja tako da je, u subotu, osim medijskih radnika iz Severne Makedonije vakcinu primilo i 69 zaposlenih u Duvanskoj industriji-BAT u Vranju.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.