Izvor: JUGpress.com, 19.Apr.2021, 12:17

U Vranju ima 60 slobodnih postelja za kovid pacijente

VRANJE

Od 156 uzoraka iz Pčinjskog okruga, 46  je  pozitivnih na korona virus. Iz Vranja je 28, Preševa osam, Surdulice četiri, Vladičinog Hana i Trgovišta po dva i Bujanovca i Bosilegrada po jedan registrovan slučaj infekcije, poslednji su podaci Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju.

U Kovid ambulanti ATD, u nedelju, je obavljeno 114 pregleda, 55 prvih.

Uzorkovana je krv kod >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << 60 pacijenata i sačinjeno 26 RTG pluća. Urađen je 61 antigenski i 10 PCR testova, od kojih je 26 pozitivno na korona virus. Dijagnostikovana je bronhopneumonija kod osam pacijenata.

U kovid bolnicama Zdravstvenog centra Vranje hospitalizovana su 134 pacijenta. Od tog broja 125 je pozitivno na kovid-19 i isto toliki broj pacijenata je sa upalom pluća. Na kiseoniku je 80 osoba. Na bolničko lečenje primljeno je 7 pacijenata.

U Vranju u ovom trenutku ima još 60 postelja za kovid pacijente.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.