U Vranju grad za Novu godinu ukrašava Parking servis

Izvor: JUGpress.com, 07.Dec.2017, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Vranju grad za Novu godinu ukrašava Parking servis

VRANJE

Za razliku od prethodnih godina kada je postavljanje novogodišnjih ukrasa u gradu bilo u nadležnosti Turističke organizacije Vranje, to sada obavlja JKP “Parking servis”.

 Za nabavku novih ukrasa, njihovu montažu i demontažu biće utrošeno 750.000 dinara, kaže direktor “Parking servisa”,  Marjan Stanković.

“Budžetom grada Vranja i Turističke organizacije predviđeno >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << je da 450.000 dinara bude utrošeno za nabavku novih ukrasa, dok je ostatak novca, dakle 300.000 dinara, za njihovu montažu i demontažu. Predviđeno je da ukrasi i rasveta budu postavljeni od Autobuske stanice do Gradske uprave. To obuhvata glavnu ulicu Kralja Stefana Prvovenčanog, kao i novo i staro šetalište. Ukrasa će biti i ispred zgrade nove pošte i na prostoru kod robne kuće gde je planirano da se napravi sadržaj zanimljiv za decu. Biće ukrašen i prostor ispred Gradske uprave i zgrade starog Hotela Vranje i Načelstva”, kaže direktor Stanković.

On dodaje da su u odnosu na prošlu godinu uveli neke izmene u ukrašavanju grada novogodišnjom rasvetom i ukrasima.

“Raspolažemo u te svrhe sa malo novca, pa ćemo nastojati da ne bude previše natrpano. Ukrasi će biti jednako raspoređeni, nastojaćemo da to ne bude napadno. Videćemo šta će građani na to reći, jer nam je veoma bitno šta oni misle o tome. Popravljamo ukrase iz ranijih godina, koje ćemo iskoristiti da postavimo u pojedinim ulicama. Novogodišnje ukrašavanje grada biće završeno za nekoliko dana. Biće demontirani polovinom januara 2018. godine”, ističe direktor.

I ove godine Vranje se ne može pohvaliti raskošnim ukrašavanjme, poput drugih gradova u Srbiji. Biće skromno shodno raspoloživim bužetom koji je predviđen u te svrhe. Vranjanci se jedino mogu nadati boljim vremenima kada će i njihov grad jednog dana zasijati kako i zaslužuje.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.