Izvor: JUGpress.com, 18.Maj.2020, 14:12

U Vranju danas 14 novozaraženih

VRANJE

Od jutros u Vranju su evidentirana još 14 osoba koja su pozitivna na kovid 19. Sa jučerašnjim novoobolelim osobama to je 66 pacijenata koji su inficirani korona virusom. Najveći broj obolelih je iz Fabrike nameštaja „Dodić“, gde je kod još 10 radnika potvrđen ovaj virus.

Vranje postalo pravo žarište, s obzirom da je broj obolelih  bukvalno >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << buknuo.

Zavod za javno zdravlje u Vranju poslao je 220 testova na analizu, a stigli su rezultati za 190. Od tog broja  najviše je iz privatne fabrike obuće „Dodić“. Dva pacijenta su hospitalizovana u Nišu, dok su dve osobe sa težom slikom u kovid bolnici 2, koja je zbog novonastale situacije ponovo otvorena.

Prema najnovijim podacima korona virusom je zaražena i jedna radnica Fabrike obuće „Geoks“. Zbog toga je fabrika obustavila rad.

Lokalni mediji javljaju da obolelih ima i u fabrikama „Nektar“, „Top sofa“ „Bi voda“, kao i u jednom frizerskom salonu i trgovinskoj radnji u Vranju.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

U Vranju 34 novoobolela od korone

Izvor: JUGpress.com, 18.Maj.2020

VRANJE..U toku dana stigli su i rezultati testiranja 275 uzoraka od 280, koje je Zavod za javno zdravlje iz Vranja poslao u laboratorije u Nišu i Beogradu. Oni pokazuju da su evidentirane 34 osobe koje su pozitivne na kovid 19, od toga je 12 radnika iz Fabrike nameštaja “Dodić” u kojoj su prošle...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.