U Vranju beležena 25. godišnjica od početka NATO agresije

Izvor: OkRadio.rs, 24.Mar.2024, 15:37

U Vranju beležena 25. godišnjica od početka NATO agresije

Tačno u podne oglasile su se sirene i crkvena zvona, čime je počeo komemorativni skup povodom obeležavanja 25 godina od NATO bombardovanja na SRJ. Ispred Spomenika poginulima u oružanim akcijama i NATO agresiji u Vranju, nakon minuta ćutanja Episkop vranjski Pahomije sa sveštenstvom održao je parastos za stradale u bombardovanju. Prisutnima se obratio gradonačelnik dr Slobodan Milenković.    - Napad najjače oružane koalicije u istoriji, bez odluke globalne mirovne organizacije, na nejaku i ponosnu zemlju, nesumnjivo je bio zločin bez presedana.    Prekršeni su i politički i vojni kodeksi, a većina međunarodne zajednice nemo je posmatrala uništenje koje je trajalo 78 dana.    Stradali su vojnici,...
Pogledaj vesti o: NATO skup

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

FOTO Desničari protestovali u Beogradu: "Hoće li Šumarice biti poklonjene Nemcima za Lidl?"

Izvor: Radio 021, 25.Mar.2024, 08:06

Desničarska organizacija Narodne patrole sinoć je ispred Generalštaba, zajedno sa veteranima ratova 1991-1999, održala protestni skup povodom 25 godina od početka NATO bombardovanja.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.