Izvor: JUGpress.com, 22.Jan.2020, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Vranju Vučiću daju Specijalno javno priznanje i 100.000 dinara

VRANJE

Predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, predložen je za Specijalno javno priznanje „31.januar”, za doprinos razvoju umetničkog stvaralaštva i izgradnji nove zgrade vranjskog Pozorišta. Priznanje će biti dodeljeno u vidu diplome, sa novčanim iznosom od 100.000 dinara.

Komisija za mandatno-imunitetska pitanja i izbor i imenovanje Skupštine grada Vranja usvojila je listu kandidata, dobitnika >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Javnih priznanja „31. januar“

Za Javno priznanje „31. januar“ u vidu diplome, predloženi su Humanitarno udruženje „Koce zauvek“ iz Vranja, za doprinos u društvenom i humanitarnom radu, KK „Panteri“ iz Vranja, za razvoj i unapređenje sporta u gradu, Umetnički ansambl „Stanislav Binički“, za doprinos razvoju kulturnog stvaralaštva.

Za Javno priznanje „31. januar“ u vidu diplome, sa novčanim iznosom od 50.000 dinara, predloženi su Goran Spasić, policijski službenik PU Vranje, za izuzetne rezultate u oblasti zaštite i bezbednosti građana,

Ivana Vučković, profesor razredne nastave, za izuzetne rezultate u vaspitno-obrazovnoj oblasti i Slobodan Mitrović, prvi kustos pedagog u Muzej kući Bore Stankovića, za doprinos u očuvanju i zaštiti kulturnih dobara i razvoja i unapređenje kulture grada.

Na sednici Skupštine grad koja je zakazana za, petak, 24. januara, biće doneta konačnu odluku o dobitnicima najviših gradskih priznanja.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.