U Srbiji preminule 54 osobe, u kovid bolnicama na jugu na lečenju 426 pacijenata

Izvor: JužneVesti.com, 30.Jan.2022, 05:31

U Srbiji preminule 54 osobe, u kovid bolnicama na jugu na lečenju 426 pacijenata

U poslednja 24 sata od kovida su preminule 54 osobe u Srbiji, a u kovid bolnicama u Nišu, Vranju, Leskovcu i Kruševcu ukupno je na lečenju 426 pacijenata. Od ukupnog broja testiranih, virus je potvrđen kod još 15.425 građana. Nadležni i dalje ne objavljuju podatke o broju preminulih u kovid bolnici Kruševac.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

U kovid bolnicama na jugu Srbije 430 pacijenata

Izvor: JužneVesti.com, 30.Jan.2022

U poslednja 24 sata od kovida je preminulo 57 osoba u Srbiji, a u kovid bolnicama u Nišu, Vranju, Leskovcu i Kruševcu ukupno je na lečenju 430 pacijenata. Od ukupnog broja testiranih, virus je potvrđen kod još 13.153 građana. Nadležni i dalje ne objavljuju podatke o broju preminulih u kovid bolnici...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.