U kovid bolnicama na jugu Srbije 430 pacijenata

Izvor: JužneVesti.com, 30.Jan.2022, 18:16

U kovid bolnicama na jugu Srbije 430 pacijenata

U poslednja 24 sata od kovida je preminulo 57 osoba u Srbiji, a u kovid bolnicama u Nišu, Vranju, Leskovcu i Kruševcu ukupno je na lečenju 430 pacijenata. Od ukupnog broja testiranih, virus je potvrđen kod još 13.153 građana. Nadležni i dalje ne objavljuju podatke o broju preminulih u kovid bolnici Kruševac.

Na Infektivnoj, Dečijoj i Klinici za ginekologiju i akušerstvo UKC-a trenutno je >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << hospitalizovano 70 pacijenata, među njima i osmoro dece. U novoj zgradi Kliničkog na lečenju je 50 pacijenata.

Kako navode iz te ustanove, na respiratorima su 4 osobe i u teškom su opštem stanju.

U Covid bolnici u Kruševcu, trenutno su hospitalizovana 194 pacijenta. Kod 190 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19. Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 5 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju - saopštavaju iz UKC-a.

U vranjskoj kovid bolnici na lečenju je 56 pacijenata sa potvrđenim kovidom. U Leskovcu je 60 osoba hospitalizovano.

Prema podacima Ministarstva zdravlja, u poslednja 24 sata broj testiranih je 25.431, a broj novozaraženih 13.153. Na lečenju su 3.533 pacijenta, a na respiratorima 151.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.