Izvor: JUGpress.com, 10.Mar.2021, 14:07

U Pčinjskom okrugu 183 osobe pozitivne na koronu

VRANJE

Od 484 uzorka iz Pčinjskog okruga, 183 su pozitivna na korona virus.

Samo iz Vranja su 123 osobe novoinficirane. Iz Surdulice je 18 novih slučajeva, Preševa 16, Bujanovca 11, Vladičinog Hana 10, Trgovišta tri i Bosilegrada dve osobe, saopštio je Gradski štab za vanredne situacije u Vranju.

U Kovid ambulanti ATD u Vranju, u utorak, su obavljena 354 pregleda, od kojih je 137 prvih.

Urađeno 179 antigenskih testova. Otkriveno je >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << da su 114 pozitivna na korona virus. Dijagnostikovana je upala pluća kod 30 pacijenata.

U kovid bolnicama Zdravstenog centra Vranje zbrinuto je 136 pacijenata, od kojih je 125 pozitivno na korona virus. Isto toliko pacijenata ima upalu pluća. Na kiseoničkoj potpori su 72 osobe. Na bolničko lečenje primljeno je 14 , a otpušteno 18 osoba.

U dve kovid bolnice u Vranju su 24 slobodne postelje.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje,   Coronavirus

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.