U Balinovcu počeli radovi na izgradnji vodovodne mreže

Izvor: JUGpress.com, 10.Maj.2018, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Balinovcu počeli radovi na izgradnji vodovodne mreže

VRANJE

U selu Balinovac kod Vranja iz slavina će uskoro poteći zdrava voda za piće. U četvrtak je radove na izgradnji vodovodne mreže, u dužini od 500 metara na koju će biti priključena 64 domaćinstva, obišao gradonačelnik dr Slobodan Milenković.

Ovo je značajna investicija za Balinovac vredna tri miliona dinara, koju finansira lokalna samouprava.

„Nastavljamo sa radovima u ovom delu >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << grada, odmah krećemo da projektujemo i kanalizacionu mrežu kako za naselje Balinovac tako i za meštane u Ulici Franše Depere s obzirom da oni imaju ozbiljan problem kanalizacione mreže. Mi sa sada ovim želimo da pokažemo da su nam i rubna područja grada od velikog značaja i da i tamo želimo da razvijemo infrastrukturu“, rekao je gradonačelnik.

Izvođač je vranjski „Vodovod“ koji će omogućiti žiteljima Balinovca da priključak na vodovodnu mrežu plate u 24 rate. Cena po jednom domaćinstvu je oko 12 hiljada dinara, izjavio je direktor ovog preduzeća Goran Đorđević.

Očekuje se da će posao biti završen za manje od predviđenog roka od 60 dana.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.