U ATD - u 18 prvih pregleda na KOVID

Izvor: OkRadio.rs, 13.Sep.2020, 09:53

U ATD - u 18 prvih pregleda na KOVID

Prema podacima od nedelju ujutru, do 07.00 sati, u kovid bolnici u Vranju ukupan broj pacijenata je 27, od čega kovid pozitivnih 15. Među hospitalizovanima nema dece. Trenutan broj slobodnih boničkih postelja je 153. Sa odeljenja su otpuštena dva pacijenta, s tim što je jedan transportovan u Klinički centar Niš. Istovremeno na lečenje je primljen jedan bolesnik. Tokom jučerašnjeg dana, u vranjskoj kovid ambulanti ATD obavljeno je 49 pregleda.   Od tog broja 18 je prvih, a ostalo su kontrolni pregledi. Uzorkovana je krv kod 27 pacijenata i sačinjena su 22 RTG snimka pluća.   Takođe, urađeno je...
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Manji broj pregleda u vranjskoj kovid ambulanti

Izvor: JužneVesti.com, 13.Sep.2020

Prema podacima do 7 sati jutros, u kovid bolnici u Vranju ukupan broj pacijenata je 27, od čega kovid pozitivnih 15. Tokom jučerašnjeg dana u vranjskoj kovid ambulanti ATD obavljeno je 49 pregleda - 18 je prvih, a ostalo su kontrolni pregledi.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.