Tužilaštvo potvrdilo da je ispod auta Vranjanca pronađena bomba

Izvor: JužneVesti.com, 19.Mar.2019, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužilaštvo potvrdilo da je ispod auta Vranjanca pronađena bomba

Osnovno javno tužilaštvo u Vranju potvrdilo je da je u ponedeljak 18. marta u auto-servisu u naselju Donje Vranje pronađen plastični eksploziv ispod automobila Vranjanca. Kažu da je policija demontirala bombu - oko pola kilograma plastičnog eksploziva "Penetric" sa sistemom za daljinsko aktiviranje.

Iz Tužilaštva kažu da je vranjska policija saopštila da je F. M. odvezao "fiat bravo" kod mehaničara radi popravke. Tada je mehaničar uočio da postoji neka >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << naprava postavljena na prednjoj sponi vozila. Naglašavaju i da tim vozilom povremeno upravlja njegov otac S. M.

Zasad nije poznato ko je postavio bombu ispod automobila.

Došla je specijalizovana ekipa policije koja je demontirala tu napravu i policija radi na rasvetljavanju svih okolnosti u vezi sa slučajem - potvrdila je policija.

U Tužilaštvu ne navode detalje i kažu da je policija uviđaj obavila u saradnji sa protivdiverzionim timom iz Beograda.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.