Tri osobe poginule, 12 povređeno u nesreći kod Bujanovca

Izvor: JužneVesti.com, 20.Feb.2024, 10:49

Tri osobe poginule, 12 povređeno u nesreći kod Bujanovca

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć na putu Preševo-Bujanovac, kod sela Aliđerce, tri osobe su stradale, a 12 njih je povređeno, saopštili su iz Višeg javnog tužilaštva u Vranju. Kako kažu, do nesreće je došlo kada je vozilo u kojem se nalazilo 14 ilegalnih migranata zbog neprilagođene brzine sletelo sa puta.

U saopštenju vranjskog Tužilaštva navode da je 43-godišnji vozač R. R. iz sela Crnotince >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << "neovlašćeno obavljao tranzit 14 ilegalnih migranata iz afričko-azijskih zemalja".

Usled neprilagođene brzine sleteo je sa puta, vozilo se prevrnulo, kada je došlo do smrti i povređivanja lica. Uviđaj je obavio dežurni javni tužioc Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, Odeljenja u Bujanovcu - kažu u Tužilaštvu.

Vozač je povređen, ali je naloženo njegovo zadržavanje i biće priveden dežurnom javnom tužiocu Višeg javnog tužilaštva u Vranju. Njemu se na teret stavljaju krivična dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nedozvoljeni prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

Povređenima je ukazana lekarska pomoć u bolnici u Vranju, a 4 osobe su prevezene u niški Univerzitetski centar.

Kako kažu iz niškog Kliničkog, na dečijoj hirurgiji je primljeno 15-godišnje dete, 18-godišnja osoba ima povredu grudnog koša, 37-godišnja osoba ima više povreda i u jedinici je intezivnog lečenja, a 47-godišnji pacijent ima kontuziju grudnog koša.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U UKC-u Niš zbrinute četiri osobe povređene u saobraćajnoj nesreći kod Bujanovca

Izvor: Danas, 20.Feb.2024

Nakon saobraćajne nesreće na putu Bujanovac - Preševo koja se dogodila sinoć oko 23.00 časa, u kojoj su tri osobe poginule, u niški Univerzitetski klinički centar prebačene su i zbrinute četiri povređene osobe.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.