Traga se za zločincem koju je ubio suprugu i taštu i ranio dete, uhapšen taksista

Izvor: juGmedia, 05.Maj.2017, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Traga se za zločincem koju je ubio suprugu i taštu i ranio dete, uhapšen taksista

Srbin iz Gnjilana G.P (24) usmrtio je juče oko 18 časova svoju suprugu J.P (21) i njenu majku D.I. (44) na putu Bujanovac – Gnjilane i tom prilikom ranio svoju jednogodišnju ćerku, pa pobegao sa mesta zločina, potvrđeno je iz Višeg javnog tužilaštva u Vranju.

Ova tragedija dogodila se u blizini sela Lučane u opštini Bujanovac, a počinilac ovog gnusnog zločina nalazi se u bekstvu.

Prema navodima Tužilaštva, u vozilu marke “ >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Mercedes” teget boje, pronađeno je telo  D.I. iz sela Glogovac  u opštini  Kosovska Kamenica, kao i telo J.P. koja je podlegla povredama u Medicinskom centru u Vranju.

U pucnjavi je ranjena i jednogodišnja devojčica koja je hospitalizovana u Nišu sa povredom nadlaktice i prema dostupnim infirmacijama nije životno ugrožena.

Od strane dežurnog zamenika Višeg javnog tužioca u Vranju i pripadnika Nacionalno kriminalističkog centra u Beogradu i Nišu izvršen je uviđaj lica mesta i naložena odbukcija tela stradalih. Prostrelne rane na telima žrtava  najverovatnije su nanete vatrenim oružjem”, kažu  u Tužilaštvu.

Izvor blizak istrazi navodi da se ubijena D.I. nalazila na mestu vozača, a njena ćerka J.P. na mestu suvozača.

Prema nezvaničnim informacijama,  vinovnik i žrtve bili su nastanjeni u Nišu, odakle su i krenuli put Kosova u poseti porodici. Svo troje se vode kao državljani srpske nacionalnosti

Osumnjičeni G.P  tereti se za krivično delo teško ubistvo.

Vranjska policija provela je i zadržala S. C. (1992), zbog neprijavljivanja ovog ubistva, odnosno,  sumnje da je u svom taksiju vozio G.P., za koga se sumnja da je izvršio dvostruko ubistvo i ranio devojčicu.

S. C. se tereti da je osumnjičenog prvo odvezao do mesta zločina, a potom po njegovom naređenju zaustavio automobil u kome su se nalazile žene i dete. Nakon izvršenja krivičnog dela, S. C. je osumnjičenog odvezao do Bujanovca i tu ga ostavio, a događaj nije odmah prijavio policiji“, saopšteno je iz polcije.

(Kraj)
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Ekskluzivno: Dvostruki ubica snimljen u pljački pumpe u Šilovu (video)

Izvor: BujanovackiGlas.info, 05.Maj.2017

Bujanovac, 5. maj 2017.- G.P. (24), koji se sumnjiči da je juče kod Bujanovca ubio suprugu i taštu, i ranio ćerku, kosovska policija tereti da je jula prošle godine učestvovao u oružanoj pljački benzinske pumpe Puls oil u Šilovu kod Gnjilana..Ovo je Bujanovačkim potvrdio izvor veoma blizak...

Nastavak na BujanovackiGlas.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.