Izvor: JUGpress.com, 06.Sep.2020, 23:06

Takmičenje u sportskom ribolovu za osobe sa paraplegijom

VRANJE

Na Vlasinskom jezeru je održano takmičenje u sportskom ribolovu za osobe sa paraplegijom.

Učestvovalo je desetak ekipa iz cele Srbije, od Novog Pazara do Vranja. Cilj takmičenja je bio da se osobe sa invaliditetom animiraju kako bi se aktivnije bavile sportom.

Ova manifestacija je odražana u organizaciji Udruženja osoba sa paraplegijom iz Vranja, koje je za sve učesnike obezbedilo nagrade >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << koje im je uručio član Gradskog veća Vranja Nenad Đorđević.

Pokrovitelj takmičenja je Ministarstvo za rad i socijalna pitanja Vlade Republike Srbije.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Na Vlasinskom jezeru održano takmčenje osoba sa paraplegijom u sportskom ribolovu

Izvor: JuznaSrbija.info, 07.Sep.2020, 09:44

U organizaciji Udruženja osoba sa paraplegijom iz Vranja, proteklog vikenda na Vlasinskom jezeru je održano takmičenje u sportskom ribolovu za osobe sa paraplegijom...Na takmičenju je učestvovalo desetak ekipa iz cele Srbije, od Novog Pazara do Vranja...Cilj takmičenja je, pre svega, da se osobe...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.