TEŠKA SAOBRAĆAJKA: Poginuo vozač

Izvor: OkRadio.rs, 18.Sep.2017, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŠKA SAOBRAĆAJKA: Poginuo vozač

Vranje - U saobraćajnoj nesreći koj se dogodila u nedelju u selu Donja Ljubata kod Bosilegrada smrtno je stradao vozač automobila (39). Prema navodima policije, do nesreće je došlo  kada se putničko vozilo „Lada“ prevrnulo i sletelo u reku. U prevrtanju vozila na licu mesta život je izgubio vozač iz okoline Bosilegrada, dok je njegov saputnik  (21) zadobio lakše telesne povrede.  
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poginuo vozač “lade”

Izvor: juGmedia, 18.Sep.2017

Na području Policijske uprave u Vranju, 15 do 17. septembra ove godine registrovane su dve saobraćajne nezgode u kojoj poginuo muškarac star 39 godina iz okoline Bosilegrada. On je vozeći “ladu” na licu mesta izgubio život kod Donje Ljubota nedaleko od ove varoši...U drugoj saobraćajnoj nezgodi...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.