Svim vranjskim prvacima po 5 hiljada dinara

Izvor: JuznaSrbija.info, 11.Sep.2018, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svim vranjskim prvacima po 5 hiljada dinara

Gradsko veće grada Vranja usvojilo je odluku o davanju jednokratne pomoći đacima prvacima u iznosu od 5.000 dinara

,,Na ovaj način, kao i ranijih godina, želimo da pomognemo roditeljima prvaka. Za ovu namenu sredstva su obezbeđena iz budžeta za  735 učenika prvog razreda na teritoriji grada Vranja. Nakon što škole dostave spiskove dece, biće izvršena uplata sredstava na tekuće račune roditelja”, rekao je gradonačelnik dr Slobodan Milenković.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

A od Vranja za prvake po 5.000 dinara

Izvor: OkRadio.rs, 11.Sep.2018

Gradsko veće grada Vranja usvojilo je odluku o davanju jednokratne pomoći đacima prvacima u iznosu od 5.000 dinara. Slobodan Milenković, gradonačelnik Vranja, kaže da na ovaj način, kao i ranijih godina, grad želi da da pomogne roditeljima prvaka. - Za ovu namenu sredstva su obezbeđena...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.